Bjud dig själv på en golfresa

Längtar du iväg på en resa där du både kan slappna av och ägna dig åt det du älskar – golf? Det finns många olika golfresor och här får du mer information om sådana. Du hittar många hotell både i Sverige och utomlands som har egna golfbanor där du kan svinga dina klubbor.

Välj en paketresa eller skräddarsy din egen upplevelse

Beroende på hur mycket du själv vill vara med och bestämma resans utformning kan du välja mellan en färdig paketresa eller en egenkomponerad resa. Kanske har du några speciella golfdrömmar du vill besanna eller vill du bara komma iväg hemifrån? Sverige har många fina golfbanor med olika svårighetsgrad beroende på hur van du är vid att spela.

Svensk golf är stort men ibland kan det vara skönt att resa lite längre hemifrån. Under vintern kan det vara extra skönt att resa till ett varmare land och spela golf. Du behöver dock inte åka så långt för att spela golf, England erbjuder gott om spännande golfupplevelser. Använd din fantasi och skräddarsy en upplevelse som passar dig som handen i handsken. Välj ett härligt boende med närhet till en spännande golfbana och försök förbättra ditt golfspelande med nya erfarenheter.