Golfspel

73726-golf-time

Under vintern är det svårt att få komma ut och spela på banorna. Det är ju synd att man har en favoritsport som man bara kan utfärda några månader om året. Då får man underhålla sig inomhus med några roliga golfspel istället.

Flashspel

Sök efter spel i Google och du kommer att sitta i flera timmar för att gå igenom allting. Det finns självklart en massa golfspel i denna samling av flashspel. Ett flashspel spelar du direkt i webbläsaren och de är oftast gratis. Det betyder också att kvalitén kan variera stort, du kommer att hitta både bra och dåliga spel på det här sättet.

Casinospel

Ja, det finns golfspel som du kan vinna pengar på! Gold Trophy 2 är ett en spelautomat där försöker få rätt kombinationer på 5 hjul. Din vinstchans ökar ju höra insats du väljer. Det är ett roligt avbrott från att bara putta på golfbollar på skärmen. Nu kan du få hela årskortet på golfbanan betald, om du har tur.

Xboxspel

Vill du hellre sitta nedsjunken i soffan och spela, kan du prova på The Golf Club, som är en högklassig simulator. Du kan skapa dina egna banor om du vill. Annars finns det redan ett till synes oändligt antal banor att prova på. Om du har Xbox Live kan du också dela med dig av egna banor och olika banrekord med dina kompisar som också har Xbox Live.

Toalettgolf

Den allra roligaste varianten är så klart golfen du kan spela medan du har ett längre toabesök. Nu kan du träna på din puttning under hela vintern och få lite tid för dig själv bakom låsta dörrar. Spelet kommer med en green, en liten klubba och en plasthållare med flagga som agerar hål. Som Teknikmagasinet skriver: ”du kommer garanterat att bli skitduktig”.